WILLIAM LEVY PËSON NJË INCIDENT NË SHESH-XHIRIM

Gazeta Paloma - - Koktej -

Qetësohuni, pasi nuk ka qenë asgjë e rëndë. Aktori kuban William Levy ka shqetësuar fansat e tij pasi njoftoi se ishte lënduar gjatë xhirimeve të “Resident Evil: The Final Chapter”. Çfarë i ka ndodhur aktorit bukurosh? Aktori ka rrëfyer në një intervistë gjithçka ka ndodhur. dyluftimi në agim ku unë duhej të zvarritesha mbi një platformë metali. Regjisori tha “aksion” dhe fillova të zvarritesha, por godita gishtin me forcë në platformë. M’u thye gishti, u kthye në drejtim të kundërt më gishtat e tjerë”,- ka treguar ai. William ka treguar se goditja ishte aq e fortë saqë regjisori dhe producenti dukej sikur do të villnin aty. luan rolin e një ushtari të mbijetuar që lufton për të qëndruar gjallë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.