Rosela Gjylbegu

Gazeta Paloma - - Argëtim -

Fatkeqësisht mund të themi se sot këngëtaret janë më të fokusuara tek imazhi, paraqitja dhe skenat e nxehta sesa te vokali i tyre. Dhe gjithashtu se artistet, të cilat u japin rëndësi vlerave artistike janë shumë më pak, në krahasim me performueset komerciale. Një ndër këto artiste është edhe Rosela Gjylbegu, e cila së fundmi ka qenë pjesëmarrëse në “Kënga magjike”. Edhe pse kënga e saj “Maratonë” ka ritme dance, teksti i këngës dhe vokali i Roselës janë vërtet për t’u vlerësuar. IN!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.