Gëzim Nika - Shqipëri oj nëna ime

Gazeta Paloma - - Psikologji -

Edhe pse, në aspektin komercial Gëzim Nika nuk është nga më të spikaturit në këtë klasifikim, përsëri ai e meriton vendin e parë. Këngëtari folk, i lindur në Tropojë, i cili sot jeton në SHBA ka vite që i këndon me ndjenjë edhe pasion atdheut të tij, e ç’është më kryesorja pa qenë asnjëherë i rëndomtë ose komercial. Këngë si “Shqipëri oj nëna ime” tingëllojnë më ëmbël dhe depërtojnë tek çdo shqiptar, nëpërmjet vokalit unik të Gëzim Nikës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.