2 - Etno engjujt ft Lirical Son - Albanian

Gazeta Paloma - - Psikologji -

Pavarësisht se ka kaluar një dekadë që nga publikimi i këtij projekti, “Albanian” vazhdon të ngelet një prej himneve modernë, më të goditur të viteve të fundit. Dhe sot e kësaj dite, ky hit, konsiderohet si kënga patriotike, më frymëzuese e bërë ndonjëherë (gjithmonë në kontekstin e muzikës moderne). Një tekst i fuqishëm që ngre lart vlerat dhe cilësitë e kombit tonë, ndërthurur me një instrumentale të egër, por edhe të kërcyeshme në të njëjtën kohë, i japin këtij projekti ngjyrime tepër emocionuese. Por qershia mbi tortë është videoklipi i këngës, në të cilin shfaqen pamje nga momentet, e gjithashtu figurat më legjendare të kombit tonë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.