6 - Genta ismajili, Tuna, Erjon Korini, Gjergj e Xhejsi Jorgaqi - Kuq e zi.

Gazeta Paloma - - Psikologji -

Pavarësisht se ky ishte nje projekt i kënduar për llogari të një lëvizjeje politike, përsëri bashkëpunimi i gjetur midis këtij grupi artistësh, të cilët i përkasin zhanresh dhe rrymash të ndryshme, solli një produkt mjaft interesant dhe emocionues. Vlen për t’u përmendur në këtë këngë edhe recitimi i përkryer, i bërë nga një prej legjendave më të mëdha të kinematografisë tonë, Rreshat Arbanës, e gjithashtu pjesëmarrja në videoklip e ish kapitenit të kombëtares sonë Lorik Canës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.