10 - Artiola Toska e Poni - Fol Shqip

Gazeta Paloma - - Psikologji -

Një bashkëpunim mjaft interesant, midis dy këngëtaresh popullore, të cilat përfaqësojnë denjësisht dy stile të ndryshme të muzikës tonë folk. Stilin tiranas dhe atë të labërisë. Mesazhi që përmban kënga është mjaft goditës, e ka të bëjë me një nga simbolet dhe trashëgimitë (të lëna brez pas brezi nga të parët tanë) më të shtrenjta të kombit tonë, Gjuhën Shqipe. Vetë titulli i këngës “Fol Shqip” jep mesazhin e qartë dhe sensibilizues, i cili sot në këto ditë është më aktual se kurrë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.