3 - Flori Elvana - Kuq e zi

Gazeta Paloma - - Psikologji -

Padyshim që komercialisht, kjo është kënga më e suksesshme e këtij klasifikimi. Në fakt, nuk duhet shumë sforco për ta konstatuar këtë fakt, mjafton të lexosh dy emrat që janë shkruar përpara titullit të këngës “Kuq e Zi” dhe menjëherë kupton se, nëse një projekt muzikor mban firmën e Florit dhe Elvanës, suksesi është më se i sigurt. Për më tepër që kjo këngë pati një publicitet shumë të madh, e gjithashtu u sponsorizua edhe nga DigitAlb. Për post kritikave rreth performancës së dyshes (e cila nga shumë u konsiderua si e vakët, për një himn patriotik të këtyre përmasave) kënga u vlerësua e gjithashtu pati një jehonë të madhe në mbarë shqiptarinë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.