7 - West Side Family e Aurela Gace - Jehonë

Gazeta Paloma - - Psikologji -

Çfarë mund të pritet kur ndërthuren midis tyre dy faktorë, të cilët janë një garanci suksesi dhe cilësie. E kam fjalën këtu, për vokalin potent dhe shpërthyes të një prej këngëtareve ikonë të skenës tonë, siç është Aurela Gace. E gjithashtu për vargjet poetike dhe të goditura, të shkruara këto, nga një prej tekstshkruesëve më të mirë të muzikës moderne shqipetare, siç ishte i ndjeri Dr Flori. Produkt i kësaj ndërthurje ishte kënga patriotike dhe mjaft frymëzuese e kënduar nga Aurela dhe West Side Family e titulluar “Jehonë”.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.