9 - Meda, Sinan Hoxha, Seldi - Kuq e Zi

Gazeta Paloma - - Psikologji -

Që Sinani Hoxha dhe Seldi kanë qenë dy bashkëpuntorë të suksesshëm e gjithashtu mjaft të përfolur rreth marrëdhënies së tyre ( profesionale e jo vetëm), kjo dihej. Siç dihej edhe që duetet e tyre ishin të shumta. Por bashkëpunimi më i veçantë dhe mbresëlënës i kësaj dyshe, ishte ai me këngëtarin e famshëm kosovar, Meda. Një këngë patriotike e titulluar “Kuq e Zi”, e cila mbahet mend edhe sot për videoklipin e saj, shumë cilësor dhe të kushtueshëm e gjithashtu për mesazhin e qartë që përmbante.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.