7 - Turjan Hyska dhe Orinda Huta

Gazeta Paloma - - Psikologji -

U bënë disa vjet që këngëtarja e hitit “Tani e di” dhe moderatori i njohur i Vizion Plus kanë bërë publike lidhjen e tyre. Turi, dikur pjesëtar i grupit Produkt 28, sot është ndër prezantuesit më të suksesshëm të ekraneve tona, ndërsa Orinda, edhe pse jo shumë aktive në muzikë vitet e fundit, përsëri ngelet një këngëtare e njohur dhe e pëlqyer për vokalin dhe ëmbëlsinë e saj. E së fundmi, pas 7 vitesh lidhje dhe disa të tjera bashkëjetesë, çifti ka bërë publike datën e dasmës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.