Anila Çela

Gazeta Paloma - - Psikologji -

Një ndër prezantueset më të pëlqyera të ekraneve tona është me meritë të plotë edhe Anila Çela. E thjeshtë, spontane, me këmbë në tokë, modeste, e ëmbël, e gjithashtu, mjaft e sjellshme dhe e ngrohtë me të ftuarit. Ajo është një imazh më shumë se pozitiv, që nga emisioni në emision ka arritur të bëjë për vete publikun tonë. Programi i saj "Mesditë" është një format mjaft interesant, i cili i kushtohet familjes, me fokus të veçantë tek amvisat. Programi përmban tematika të ndryshme, aktualitet, histori personale, rubrika gatimi, këshilla mjekësore, lojëra, gossip, showbiz etj. Padyshim që edhe gjatë 2017-s, Anila do të jetë një ndër personazhet më të suksesshme në televizion.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.