Adi Krasta

Gazeta Paloma - - Psikologji -

Adi Krasta është një ndër figurat më ikonike të televizionit tonë. Karizma, energjia, oratoria e gjithashtu ironia e tij, i kanë munguar së fundmi publikut tonë. Lajmi se gjatë sezonit të ardhshëm televiziv, Krasta do t'i rikthehet skuadrës së Top Channel (si drejtues i programit "E diell"), patjetër që na bën të lumtur, jo vetëm neve, por të gjithë teleshikuesve, të cilët me siguri i ka marrë malli për një figurë kaq me peshë dhe karizmatike në televiziv. Ky është një rikthim i Adit në Top Channel, pas eksperiencave të shkuara në emisione si “New Day”, “Quiz show” "100 milionë" e gjithashtu edhe “E diell” për dy sezone. Padyshim që 2017 do të jetë viti i tij...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.