Ilva Tare

Gazeta Paloma - - Psikologji -

Çështjet më të bujshme e të nxehta të politikës në vendin tonë, aktualitet, intervista ekskluzive, të ftuar të shumtë, debate të ashpra etj., shoqërojnë çdo të hënë dhe të mërkurë në Ora News, emisionin politik "Tonight". Duket e vështirë kur mendon se si një femër arrin ta menaxhojë aq mirë një emision të tillë. Por ja që Ilva Tare ia ka dalë mbanë më së miri. Madje aq mirë saqë "Tonight" është kthyer në një ndër emisionet më të ndjekura të zhanrit politik në Shqipëri. Të jeni të sigurt se edhe gjatë 2017-s, Ilva do të vazhdojë të shkëlqejë...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.