Saimiri dhe Genti

Gazeta Paloma - - Psikologji -

Të gjithë e kujtojmë suksesin e gjithashtu impaktin që emisioni "Fiks fare" pati te publiku ynë në fillimvitet 2000 e se për vite

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.