Mete dashurohet me Ëjkyn

Gazeta Paloma - - Telenovela -

Ëjky mëson të qëndis. Mete është i detyruar te pres Ajazin dhe Ëjkyn pasi punëdhënësi i kërkon me detyrim. Shejma del bllof pasi nuk di t’u dalë zot modeleve të Ëjkys. Ajaz i përgatit Ëjkys një surprizë në motel. Ai planifikon t’i propozojë martesë. Xhem ndryshon sjellje ndaj Meralit. Onem ndihmon Shejman duke e ditur që skicat e saj janë të vjedhura. Ajazit i dështon surpriza. Mete detyohet të jap intervistën pa Ajazin. Xhem zihet me djem në shkollë pasi ata flasin keq për Ëjkyn. Mete denoncon zhdukjen e Ajazit në polici. Emre refuzon ftesën e Burxhus për kinema. Sibel këshillon Ëjkyn ti vihet pas Emres në mënyrë që të mos e humbë. Mete gjen Ajazin dhe Ëjkyn. Burxhu i prish festën që ka organiuar Emres dhe e ofendon duke i kujtuar se merr paratë e Byentit prej saj. Ëjky mëson situatën ku ndodhet Mete dhe vendos të vazhdojë martesën me të. Ajazit i thyhet zemra. Meral i kërkon Ëjkysë të rri ca kohë larg Ajazit. Burxhu i ka treguar që në gjimnaz Metes për dashurinë që ndjente Ëjky për të, por ai e ka injoruar. Ëjky vendos të takojë Ajazin dhe të marrë mendimin e tij se si duhet të veprojë. Mete e ndalon dhe i kërkon ta respektojë martesën e tyre. Ajaz është ftohur. Ajaz siguron Oemin se nuk ka për të hequr dorë nga Ëjky. Ëjky i shkon për vizitë Ajazit dhe Onem e shikon. Onem i jep thashethemin gazetarëve dhe më pas paralajmëron Meten se ata janë bashkë. Ëjky kujdeset për Ajazin që ka rënë në shtrat. Ëjky i bën dush Ajazit. Mete mbërrin para gazetarëve. Ai puth Ëjkyn para Ajazit në mënyrë që ata të duken si të lumtur. Kudo në media dalin thashetheme për Ëjkyn, Ajazin dhe Meten. Burxhu thur iluzione për Ëjkyn dhe Meten. Mete thur plan për të shpëtuar nga gazetarët. Ëjky bën skandal më të madh dhe zihet me gazetarët. Ajaz përfshihet në zënkë për të ndihmuar Ëjkyn. Ajaz dhe Ëjky arrestohen dhe kalojnë natën në qeli. Ajaz pyet Ëjkyn nëse i është rikthyer dashuria për Meten pas puthjes. Ëjky ofendohet dhe nuk pranon të flas më me Ajazin. Monika i kërkon Shejmas të skicojë në sytë e saj. Mete mëson se dikush i ka spiunuar Ajazin dhe Ëjkyn tek gazetarët. Ajaz humbet ndjenjat në qeli. Ëjky shqetësohet për të. Meral shikon në internet skandalet rreth Ëjkys dhe Ajazit. Ajajz është shtirur për të tërhequr vëmendjen e Ëjkys. Emre lë punën. Mete mundëson lirimin e Ajazit dhe Ëjkys. Burxhu i kërkon falje Emres, por ai i kërkon të ndahen. Mete sqaron Ajazin se nuk ka asnjë ndjenjë për Ëjkyn, por Ajaz e siguron për të kundërtën. Ëjky kupton se surpriza e Ajazit ka qenë t’i propozonte martesë. Ëjky dhe Ajaz e lënë të dalin. Meral ndalon Ëjkyn të dalë me Ajazin. Ajo e mbyll në dhomë dhe i merr dhe telefonin. Burxhu rikthehet në shtëpi. Ajaz hyn fshehurazi në dhomën e Ëjkys, por mbetet aty pasi nuk ka se si të largohet. Mete i rrëfen Burxhus se është i mërzitur për faktin që nuk e pati një shans të dytë me Ëjkyn. Ajaz i shpreh Ëjkys dyshimet e tij për dashurinë që ndjen Mete. Ëjky i premton se do të anullojë martesën e rremë. Mete fton Enderin për darkë ku i kërkon Ëjkysë të jetë e pranishme si gruaja e tij. Ëjky mohon se koleksionin e Shejmas e ka bërë ajo. Shejma ngacmon Ëjkyn. Ëjky vendos të jap dorëheqjen. Mete dëgjon debatin e tyre. Ai shtiret si bashkëshort i lumtur para Shejmas për ta lënduar. Burxhu përgatit një surprizë për t’i kërkuar falje Emres. Shejma shkon në shtëpinë e Metes në darkë, ndërsa Mete pret ortakun.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.