Portalet në Internet

Gazeta Paloma - - Argëtim -

Një out i madh këtë javë shkon për disa portale në internet. Kuptohet qartë se qëllimi i këtyre faqeve është të grumbullojnë sa më shumë lexues, e gjithashtu klikime, por çdo gjë ka një limit. Këtë javë që lame pëas, në disa portale online, qarkulloi lajmi se bashkëshortja e të ndjerit Dr Flori, kishte fshirë nga Instagrami të gjitha fotot ku shfaqej me këngëtarin, duke aluduar madje se ky mund të ishte një fillim i ri për të... Por nuk ka vonuar dhe reagimi i Blerinës, e cila ka sqaruar gjithçka, duke thënë se fotot vërtet ishin fshirë, por jo nga ajo, dhe jo vetëm fotot me Florin, por të gjitha fotot që kishte në profil. Kjo si pasojë e disa hakerave, të cilët kishin hyrë piratisht në profilin e saj. Ajo i ka komentuar këto lajme, si “lajme idiote” dhe gjithashtu si një nivel i ulët gazetarie. Çfarë marrëdhëniesh ke me paratë? Di t’i përdorësh? Je dyshuese, apo beson verbërisht tek ata që e kanë? Si është sjellja jote në raport me paratë? Bën gjithçka mundesh për të aq sa të mjafton për të por mund të kishe më

Të pëlqen të shpenzosh

Bën kujdes për të

Nuk bën kujdes, nuk ka

Si dorëshpuar që je, e fut veten në situata të sikletshme Nuk është rasti yt, ti jeton

Të pëlqen të luash në bursë

Vë mënjanë shuma të vogla

Ti ke më shumë se një As Të pëlqen të kryesh operacione të ndryshme shpesh të bësh në veprime më se Nuk i reziston dot tundimit Nuk e mendon shumë pëlqen t’u bësh dhurata të

Zgjedh me kujdes dhuratën dhe atë që do e marrë këtë është asgjë më tepër se një me dashurinë është e nevojshme për të pasur

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.