Cekja

Gazeta Paloma - - Argëtim -

Sejfulla Myftari ose siç e njohim të gjithë “Cekja i Beratit” është një ndër legjendat e pakontestueshme të komedisë sonë. Karizmatik, shprehës, me një humor që i përmbahet zhargonit popullor dhe më së shumti dialektit të zonës së tij, Cekja është ndër ato personazhe që nuk kanë se si mos të jenë të dashura për publikun pa dallim moshe ose krahine. Gjatë mbrëmjes së ndërrimit të viteve, pjesëmarrës në disa skeçe të Ermal Mamaqit në Tv Klan, ai i tregoi dhe njëherë vlerat e tij absolute, duke e bërë publikun të qeshë me të madhe.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.