Cozman, Skivi

Gazeta Paloma - - Argëtim -

Dy këngëtarë, që gjithmonë kanë qenë në qendër të kritikave. Kritika këto që vijnë më së shumti nga fansat dhe fanatikët e hip hopit, të cilët i konsiderojnë këta dy rapera si përgjegjës për degradimin e muzikës rap në Shqipëri. Por këtë javë, me publikimin e këngës së tyre më të re, me titull “Shoqnia” çunat përsëri dështuan të sjellin diçka me vlerë në një treg muzikor që më shumë se kurrë ka nevojë për vlera. Një orkestrim irritues dhe pa asnjë lidhje me rrymën që ata lëvrojnë, efekte dhe autotune i ekzagjeruar në vokalet e tyre dhe ç›është më e keqa, një tekst bosh dhe pa asnjë kuptim...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.