Një kartolinë për Vitin e Ri nga Neslihan Atagul dhe Kadir Dogulu

Gazeta Paloma - - Koktej -

ÇiftiÇf shumëh i dashurdh nga publikubl k për sensin e humorit që i karakterizon, Neslihan Atagul dhe Kadir Dogulu, e kanë festuar Vitin e Ri në shtëpi. Ata u martuan në korrik dhe jetojnë tani si një çift i ri të sapomartuarish në shtëpinë e tyre të re. Ata pritën për herë të parë Vitin e Ri së bashku dhe ndanë në rrjete sociale këto momente të lumtura. Neslihan Atagul kishte veshur krahët e kuq të një engjëllill dh dhe shkruantehk poshtëh f fotos: “Shpresoj që ky vit të jetë edhe më i bukur se vetë ëndrrat që keni thurur rreth tij. I uroj gjithë botës, veçanërisht vendit tim, paqe, bashkim vëllazëror, shëndet dhe dashuri!” Çifti shfaqet i rrethuar në sfond nga qentë dhe macet e tyre të shtrirë në parket. Fotoja mori shumë komente pozitive nga fansat dhe pëlqime.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.