“Nuk kam asnjë problem, jam mirë…”

Gazeta Paloma - - Koktej -

Kivanç Tatlitug është fotografuar natën e 31 dhjetorit pranë bashkëshortes së tij Baskar Dizer në dyert e një spitali. Aktori i famshëm u shpreh: “Miq, më iku zëri. S’kam asnjë problem, jam mirë. Gëzuar Vitin e Ri të gjithëve!” Pas verifikimeve mësuam se Tatlitug kishte shkuar në spital pas dhembjeve të çuditshme që kishte ndierë në kraharor dhe e kanë nxjerrë nga spitali pas analizave dhe kontrollit dhe ai vetë është ndierë më mirë”.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.