NDJESË DHE KORIGJIM

Gazeta Paloma - - Koktej - Redaksia

Në numrin e kaluar të gazetës Paloma ka ndodhur një gabim teknik, për të cilën ju kërkojmë ndjesë personave të prekur dhe lexuesve të gazetës. Në rubrikën “Anketa e vitit”, intervista me personazhe të jetës artistike dhe kulturore të vendit, gabimisht një pjesë e intervistës së Hueyda El Saied është vendosur edhe në intervistën e Eni Çobanit. Intervista e Eni Çobanit në numrin e kaluar është botuar jo e plotë, nda intervista po botohet e plotë sot, duke i kërkuar ndjesë dhe mirëkuptim për gabimin zonjës Eni Çobani!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.