Sara Khan tregon për lidhjen e kolegun pakistanez

Gazeta Paloma - - Koktej -

Sara Khan apo, siç e njohim të gjithë, Sadna e “Bidai”, prej kohësh është duke xhiruar një serial në Pakistan me aktorin Noor Hassan. Kimika midis tyre ka qenë shumë e vlerësuar dhe Sara shumë shpejt arriti të fitonte mbështetje për portretizimin e Fizas.

Lajmi i fundit është që kanë filluar të lindin ndjenja midis dy aktorëve. Ata janë ekstremisht të afërt dhe të dhënë pas njëritjetrit dhe thuhet se shumë shpejt do të deklarojnë lidhjen e tyre. Shumë shpesh ata postojnë foto dhe video bashkë.

Kur kontaktuam me Sarën për të konfirmuar gjithçka, ajo u shpreh kështu: “Hahahaha… Sikurse thonë, ne jemi miq shumë të mirë”.

Si? Çfarë të besojmë tani? Kjo është një formë mbulimi që e përdorin shumë shpesh në fakt. Gjithsesi, koha do ta tregojë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.