Jamur fal të ëmën

Gazeta Paloma - - Profil -

Derin del nga koma dhe nëna e saj dëshiron të riforcojë lidhjen mes tyre. Ajo nuk arrin të kuptojë se Derin nuk është vajza e saj e vërtetë. Jamur është e shpërqendruar nga prezenca e nënës së saj dhe tenton të largojë mendjen prej saj duke gjetur ngushëllim tek Ali, ish-i dashuri i saj. Jamur shkon në spital për t’u njohur me fëmijën e Derinit dhe Ruzgarit dhe haset aty me të ëmën. Ajo i flet Jamurit për Derinin kur ka qenë e vogël. Gazetari investigativ që ka studiuar çështjen e Adilit ka dyshime mes lidhjes së Jamurit dhe Derinit. Ruzgar është i shqetësuar për lokalin e tij pasi janë të zhytur në borxhe. Dikush u gjen atyre një punëtor që do t’u rregullojë dëmet në lokal me çmim të ulët dhe gjithashtu i ofron të marrë lokalin në këmbim të faljes së borxhit. Barësh është i mërzitur për situatën që ka krijuar dhe ata qajnë së bashku. Nëna e Derinit i shkon Shahikës në shtëpi dhe ato përqafohen me shumë dashuri me njëra-tjetrën. Shahika mendon se ajo është bashkuar me Derinin për të marrë hak ndaj Arsojëve dhe vihet në kërkim të çdo dije rreth saj. Aliu kupton se vajza që Hakanit i pëlqen po bën investigime rreth marrëdhënies së Adilit me kompaninë e Arsojëve dhe e kupton se ajo po i mashtron. Ali i tregon Jamurit. Jamur informon Hakanin dhe atij i thyhet zemra. Ali i tregon Emres se dikush është në kërkim të të dhënave për Adilin. Hajtun dhe Shahika duhet të bashkëpunojnë sërish pas rishfaqjes së nënës së Derinit. Ata vendosin të rimartohen në mënyrë që ligjërisht të mos jenë të aftë të japin dëshmi kundër njëri-tjetrit në gjyq. Ata e dinë se nëna e Derinit ka pasur një lidhje të ngushtë me “Abin”. Ruzgar dhe Derin rifillojnë marrëdhënien e tyre si çift. Nëna e Derinit bëhet fqinja e tyre. Jamur i kërkon Derinit të përzëjë të ëmën dhe të mbajë qëndrim ndaj saj. Dern i bindet, por tronditet kur përpara se ajo të nxehet, nëna i kërkon falje për incidentin e mbytjes. Derin e fal dhe i tregon Jamurit. Jamur preket nga fakti që e ëma e do dhe vendos t’i tregojë Derinit se fëmija i saj është në të vërtetë i Ruzgarit. Gazetari shikon shenjën e djegies së Jamurit në shpinë dhe e di se këtë djegie e ka pasur Derin kur ka qenë fëmijë, ndërsa nuk ekziston më në Derinin e rritur. Ai i dorëzon Derinit provat që ka mbledhur dhe e akuzon atë për mashtrim. Derin e mashtron duke i thënë se ka bërë në operacion plastik si dhe e orienton të gjejë trupin e vdekur të “Abit”. Jamur e ka mbajtur trupin e “Abit” të freskët me qëllim që të dukej sikur vrasjen e ka kryer Hajtun dhe fut armën e krimit në makinën e tij. Ali dhe Emre kërkojnë informacione kundër kompanisë së Arsojëve së bashku dhe miqësohen. Nëna e Derinit jeton në vilën e Arsojëve. Xhemre dhe Barësh fillojnë të ripajtohen me njëri- tjetrin. Hakan nuk heq dorë nga vajza që pëlqen dhe është ende në kërkim të se vërtetës dhe duket se ajo është e pafajshme. Hajtun dhe Shahika martohen. Jamur dhe Emre flasin për dashurinë që ndiejnë për njëri-tjetrin. Hajtun arrestohet nga policia në mes të dasmës së tij me Shahikën. Nëna e Derinit mëson për historinë e dashurisë së Adilit me Shahikën dhe godet Shahikën me shpullë. Jamur refuzon Aliun. Ruzgar i propozon martesë Derinit, i bindur se ajo është Derini i vërtetë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.