I ofrojnë 1 milionë dollarë për të kaluar një natë me të. Ja si reagon ajo…!

Gazeta Paloma - - Koktej -

Ajo është nj ë ndër këngëtaret më të dashura për publikun shqiptar dhe njëkohësisht edhe ndër femrat më të përkushtuara ndaj familjës së saj. Së fundmi, Mihr ij e Braha, e ftuar në emisionin Express Rozë, ka treguar se një person shumë i njohur i saj, por edhe i bashkëshortit të saj, Naimit, i ka ofruar 1 milionë dollarë për të kaluar një natë me të në një ishull, të cilin mund ta zgjidhte vetë ajo, por që normalisht këngëtarja e ka refuzuar. Naimi ka guxuar edhe të bëjë shaka me të duke i thënë se kishte humbur 1 milionë dollarë me refuzimin e saj. Përgjigje e denjë për një bashkëshort kjo…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.