Burak Ozçivit është i pakënaqur me paratë që fiton nga telenovelat

Gazeta Paloma - - Koktej -

Aktori së fundmi ka marrë pjesë në reklama dhe filma prej të cilave ka fituar shumë para. Mësohet se në reklamën e fundit ku ai ka marrë pjesë ka fituar 5 milionë lira turke, ndërsa në telenovelën ku ka qenë protagonist ka fituar vetëm 100 mijë lira. Aktori tashmë është i bindur se nëpërmjet një reklame të vetme mund të ketë fitime shumë më të mëdha dhe për këtë arsye është i pakënaqur nga paratë që i ofrohen për një telenovelë. Por kush mund t’i vërë faj për këtë? Aktori bukurosh sapo është kthyer nga Dubai pasi ka pranuar ofertën për të xhiruar këtë reklamë që ka për ta bërë pasanik e për të vijuar punën në setin e “Kardesim Benim 2” së bashku me Murat Boz. Kompania e Lindjes së Mesme me të cilën ka lidhur kontratën Burak deklaroi se aktori do të rikthehet në Dubai sapo të përfundojnë xhirimet e filmit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.