Kelvi Kadilli zgjedh “Select”, braktis IN Tv –

Gazeta Paloma - - Stil & Dieta -

Një “BRAVO” e madhe për këtë djaloshin, që e kapi kaq mirë situatën. E vërtetë, po të duash, gjithçka arrihet! Intervista andej – këtej, dreka – darka me njerëz të njohur, menaxhim i shkëlqyer i imazhit në rrjete sociale dhe një target grup i mirëpërcaktuar. Të rinjtë e duan Kelvin, e duan dhe “Selectin”. E pse mos të bëheshin bashkë të dy? Ja pra…Nga IN Tv kalon në Top Channel, ku merr në dorë timonin e një ndër programeve traditë, të këtij televizioni. Energjia dhe elokuenca e Kelvit, batuta thumbuese dhe lirshmëria janë fiks për këtë format. Zgjedhje e mençur! Madje, moderatori la pa nisur akoma edhe spektaklin e kërcimit “Dance with me”, në Tv Klan. Hajde oferta, hajde!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.