Miriami: “Ju tregoj se cili është vendi ku Albani bëhet serioz”

Gazeta Paloma - - Koktej -

Ajo e njeh më mirë se të gjithë se i di më mirë punët në lidhje me të. Në fund të fundit burrë e grua mish e thua. Neve Albani na duket përgjithësisht shumë serioz, por Miriami sapo na zbuloi se vendi ku bëhet edhe më serioz është studioja. Këtë e ka dëshmuar edhe me foto. Kaq ka treguar Miriami. S`na tha a janë në studio për burrin, për vete apo për diçka të përbashkët? E kuptuam. Kur qenka në mjedisin e tij të preferuar e lënka paksa pas dore Miriamin ai. Po s`ka gjë. Ajo bën foto dhe e ndan me miqtë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.