Bëhuni ju Mister X!

Gazeta Paloma - - Histori -

Mister X, dua të të pyes për diçka. Jam në prag të të 30-ave. Kam pasur 10 meshkuj në jetën time këto 10 vitet e fundit. Tre kanë qenë lidhje, të tjerat aventura. Ky i fundit më pëlqen dhe duhemi. Po si ka mundësi që gjuaj prapë, apo huqi del me shpirtin? Të përshëndes, E. G.. Përgjigje: Thjesht nuk ke rënë në grepin e duhur. D.m.th. nuk ke gjetur një hundëlesh që do të të bëjë të transformohesh pa mundur të bësh analiza dhe pyetje. Miranda Marieta: E gjarpërinjtë do e hanë, vazhdo yllo! Ujku qimen e ndërron, zakonin s’e harron. Elton Hoxha: Po shyqyr një gocë e sinqertë se këto të gjitha thonë: “Veç një lidhje kam pasur. Ti je i dyti”. E na quajnë kurvarë pastaj. Grifsha M’thon: E thjeshtë, je mësuar duke ngrënë m.t e s’rri dot më. Si puna e qenit, është mësuar ai i shkreti e s’rri dot pa ngrënë. Romantiku Embel: Ishte një grua dhe kishte gjetur njërin. Kur vajtën në dhomë, u zhveshën dhe ky filloi të mburrej për përmasat e veta. Për atë punë, - i tha ajo,- kam atë në shtëpi që e ka dy herë sa ty, por ç’t’i bëj që e kam zakon. Edhe kjo punë..... Kristo Elefsinë: Sa pyetje të vështirë i paske bërë, pse s’e thua që ke lindur për të kënaqur dëshirat e tua, pastaj të meshkujve, me pak fjalë je një punëtore seksi, asgjë më tepër. Altin Ruka: Më bëj edhe mua të 11-in dhe e mbyll me kaq. Do kesh dy, do ndihesh si me dy krahë. Laki Luciano: Unë kam pasur një kalë dhe gjuante shkelma, sa herë doja ta ngisja më rrëzonte sepse gjuante me shkelma. Shkelmat e tij zgjatën deri sa humbi jetën në një dyluftim me mua, e plasa në lumë. Kështu që arrita në një konkluzion se sifati ikën në varr si puna e kalit, që u bë aq i urtë kur u ngop me ujë deri sa u mbyt. Xheni Gega Xhelo: Nga shqiptarët gjithmonë pret një këshillë, por vetëm dinë të thonë fjalë që s’janë reale. Jeta është e jotja, s’ka rëndësi nëse dikush është i 10-ti ose i 12-ti. Juxhina Kasaj: Epo ngaqë ndonjëherë kurvëria të hyn në gjak e të krijon varësi si droga. Thjesht Unë: Bravo të qoftë që i ke ndërruar meshkujt! Të paktën i ke shijuar, mund të vazhdosh akoma me këtë gjë. Martina Rama: Çupë me vizion për të ardhmen, veçse kujdes se koha ikën shpejt dhe mbetesh pa gjë pastaj. Spiro Zanaj: Të duhet dhe portieri ty tani, gjej dhe ca për rezerva. Genti Zyka: Sepse je kokrra e kurvës në shpirt, ja pse. Luan Murtati: Vazhdo...deri sa të gjuash në shenjë. Vladimir Biba: Dil të paktën jashtë shtetit e bëj ndonjë lekë. Aulin Biba: Kot po mburresh se mua s’më ke gjuajtur akoma. Luan Hoxha: A ke bërë ndonjë lekë? Orgest Kacaku: Jepi se dheu do ta hajë prandaj shfrytëzoje sa ke mundësi. Alban Lika: Gjuan prapë se ke gjak rrospie. Eldi Kule: Të është bërë ves. Djali Unik: Sepse akoma s’të ka ardhur një mashkull që të harrosh të tjerët. Djal Serioz: Shiko o gocë, po brodhe hu më hu do t’i mungojë ndonjë hu gardhit dhe pastaj ç’do bësh ti... Teo Matteo: Më mirë rri beqare sesa të marrësh më qafë ndonjë çun. Visi El: Thjesht të pëlqen të ndërrosh gjellët. Nuk Edi: Vështirë të shtrohesh, ti vetëm zinxhirët e saurrelave të bëjnë punë. Denis Deni: Hall i madh të paska zënë, por ti lë ndonjë adresë në bën nder edhe ne të tjerëve. Leonardo Leonardo: Si shumica je, sa për numrin pak ke pasur, 10 partnerë, je pothuajse e virgjër.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.