Edhe pse vera përfundoi, vazhdojnë pushimet për reperin e famshëm

Gazeta Paloma - - Koktej -

Pas suksesit të tre projekteve të tij muzikore; “U harrum”, “Nona” dhe “Mbi re”, Ledri Vula pati një axhendë të ngjeshur me koncerte si jashtë ashtu edhe brenda trojeve shqiptare.

Megjithatë përpos ngarkesës së madhe ai gjithmonë ka ruajtur disa ditë për të pushuar por ato nuk i kanë mjaftuar. Momentalisht reperi kosovar ndodhet në San Diego të Kalifornisë duke shijuar plazhin.

Desinacionet e tij të preferuara janë gjithmonë pranë detit, edhe pse stina e verës ka përfunduar dhe të gjithë i janë rikthyer aktiviteve të tyre, Ledri ka nevojë edhe për disa pushime të tjera.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.