Ozcan Deniz do të martohet

Gazeta Paloma - - Koktej -

Ozcan Deniz po përgatitet për t’u bërë baba dhe duket se për këtë arsye do të ketë një dasmë në tetor. Përgatitjet për dasmën janë përshpejtuar pasi është mësuar se e dashura e Denis, Feyza Aktan, është 1.5 muaj shtatzënë. Pas pak ditësh çifti do të ulet në gjendjen civile për të firmosur martesën e tyre. Është mësuar se Ozcan Deniz dhe Feyza Aktan do të martohen jashtë shtetit në tetor me “dëshmitar” fëmijën e tyre 1 muaj e gjysmë në barkun e nënës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.