Gazeta Paloma - - Argëtim -

Ju duket rebele? Nuk e njihni fare më duket! Pas atij karakteri shpërthyes fshihet një shpirt i butë, i ndjeshëm, plot besim. Diva e skenës shqiptare gëzon një familje të shëndetshme, përpos një popullariteti masiv te publiku. Për gjithçka i është mirënjohëse natyrës dhe Perëndisë, ndaj tatuazhi në dorën e saj të djathtë ka këtë kuptim: Zoti më do! E mrekullueshme, apo jo? Na mbush plot me optimizëm!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.