Cansu Dere: “E kam të vështirë të pëlqej diçka”

Gazeta Paloma - - Koktej -

Aktorja është kapur nga objektivët e kamerës ndërsa dilte nga një dyqan ushqimi për qentë.

“Mora ushqim për qenin tim. Këto ditët e fundit kam bërë një operacion të vogël në këmbë dhe për këtë arsye e kam këmbën ende të fashuar. Nuk mund të vesh këpucë të mbyllura. Po vjen dimri, nuk e di si do t’ia bëj”,- është shprehur ajo. Aktores i është ofruar një rol në “Avci”, por duket e pavendosur. “Kam një takim me prodhuesit e “Avci”, por nuk është se e kam pranuar ende rolin. Jam një njeri që i pëlqen me shumë vështirësi gjërat dhe marr vendime me shumë vështirësi”,- rrëfeu aktorja.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.