PESHQIT (19 Shkurt – 20 Mars)

Gazeta Paloma - - Horoskopi -

Ti je një tip shumë romantik dhe njëkohësisht kreativ. Por nga ana tjetër e ke të vështirë ta ndash botën tënde me të tjerët. Por nëse e do dikë, ti di si të puthësh ëmbël dhe në mënyrë shumë shpirtërore duke i prekur atij “telat e shpirtit”.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.