AKREPI (23 Tetor – 21 Nëntor)

Gazeta Paloma - - Horoskopi -

Ti je një uragan i vërtetë në dashuri. Puthjet e tua janë plot pasion dhe gati magjike dhe vetëm përmes tyre ti mund të bësh për vete çdo mashkull që dëshiron.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.