Komshinjtë e Kivanç ankohen për zhurma

Gazeta Paloma - - Koktej -

Basak Dizer dhe Kivanç Tatlitug duket se nuk i kanë mirë punët me sistemin e sigurisë. Ata nuk e fikin alarmin duke shkaktuar zhurmë të madhe, e cila ka bezdisur komshinjtë e tyre. Madje kemi mësuar se një familje është shpërngulur.

Aktori i famshëm Kivanç Tatlitug dhe bashkëshortja e tij Basak Dizer jetojnë në Ulus, ku janë bërë shkak për prishjen e qetësisë së zonës. Shtëpia e tyre është me qira dhe mësohet se qiranë e kanë paguar për 1 vit. Shtëpia e tyre luksoze prej katër katesh duhet të ketë ndonjë problem serioz me sistemin e sigurisë dhe ky shqetësim ka zgjatur mjaftueshëm në kohë sa për të shpërngulur fqinjët e tyre.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.