Noizy –

Gazeta Paloma - - Histori -

Asgjë nuk është rastësore, asgjë nuk vjen kaq kot, sa ne pretendojmë ndonjëherë. Ka gjithnjë një arsye të fortë, që fshihet pas një suksesi të madh. Rasti i Noizyt e vërteton këtë, sepse dihet tanimë që fansat e tij janë pafund, anë e mbanë Shqipërisë. Po, Rigelsi mbi të gjitha është “cun njish”! Nëse vëreni me kujdes detajet e vogla, copëzat që përbëjnë jetën e tij…e kuptoni shumë thjeshtë! Një baba i përkushtuar, një djalë romantik që bën tatuazh portretin e nënës së vajzës (dashurisë së parë), një bir që del shëtitje me të ëmën, një dajë që e llaston Praylën (vajzën e motrës), një qytetar altruist që u shërben shtresave në nevojë. E pamë së fundmi krah Erion Veliajt, duke gatuar dhe shpërndarë ushqim për të moshuarit, në qendrat sociale të kryeqytetit. Ca kërkoni më shumë, që ta quani njeri me zemër të madhe? Asgjë, përvecse ta vlerësoni të tërë si njeri, pastaj si artist. Ja pra, statusi nuk ka kurrë rëndësi, përpara qënies humane ! E kuptuat ? Hallall plako !

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.