8 GËNJESHTRAT TIPIKE TË BURRAVE PSE GRATË GËNJEJNË MË MIRË?

Gazeta Paloma - - Histori -

Askush nuk duhet të ofendohet, po sipas një studimi të realizuar në Angli, burrat gënjejnë tre herë më shumë se sa gratë, dhe gënjejnë sidomos gratë. Pse?

Për këtë ka mendime të ndryshme: për t’i bërë përshtypje seksit të kundërt, për të mos lënduar ndjenjat e një gruaje në një moment të caktuar, nga frika, nga pasiguria, nga mosbesnikëria… edhe për të patur marrëdhënie seksuale. e mbajnë mend. Dhe gjëja e keqe është se ju e dini, ngaqë jua ka rrëfyer një natë kur kishte pirë shumë.

3. Kisha një problem me makinën dhe nuk dija si të të paralajmëroja.

Ndonjëherë duket se është justifikimi më i kollajtë, për të mos dhënë sqarime.

Sipas një studimi mbi tradhëtitë, gratë dinë të gënjejnë më mirë se burrat, dhe kjo sipas psikologut Manuel Alarcón Molina, i detyrohet faktit që gratë dijnë të kontrollojnë më mirë emocionet që lidhen me ndjenjat e fajit dhe pendesën, kur kanë një sekret vërtet të rëndësishëm nuk ia rrëfejnë askujt, as edhe mikeshës së tyre më të mirë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.