Angad Hasija: “Bidaai ka qenë një show me fat për të gjithë”

Gazeta Paloma - - Koktej -

Telenovela më e suksesshme e Angad Hasija është “Bidaai”. Telenovelë e rankuar e para në shumë shtete përveç Indisë, duke përfshirë këtu Shqipërinë, Turqinë, Bullgarinë. Për momentin shfaqja po transmetohet në Indonezi. Angad fitoi famën me këtë telenovelë dhe ai rrëfen se ky film i ka ndryshuar jetën përgjithnjë. Gjithashtu ai mendon se shfaqja u ka sjellë fat të gjithëve dhe se ndihet krenar që janë në vend të parë edhe në shtete të tjera. Ndërsa shumë aktorëve të tjerë u është dashur të luajnë në shumë shfaqje për të fituar famën, Angad pati sukses që me filmin e tij të parë. Kanë kaluar vite që nga koha kur filmi ka dalë në treg, por jehona e tij ndihet ende. Angad tregon se si akoma i duhet të marrë pjesë në evente në nder të telenovelës “Bidaai”. Për momentin ai ndodhet në Indonezi dhe është shumë i ekzaltuar për këtë. Ai na tregon se si njerëzit atje janë shumë kuriozë rreth Indisë. Aktori shprehet se fansat janë shumë mbështetës dhe se po mëson gjëra të reja dhe eksperienca të ndryshme gjatë qëndrimit të tij në Indonezi.

Të gjithë aktorët indianë marrin një rrogë të madhe për punën e tyre në Indonezi. Kur u pyet nëse rroga e lartë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.