Bëhuni ju Mister X!

Gazeta Paloma - - Histori -

Jam një vajzë 20-vjeçare, kam dy vëllezër. Vëllai i madh është martuar prej 2 vitesh. Nusja është një vajzë shumë e mirë, por prindërit e mi nuk e duan dhe gjithmonë unë i dal në mbështetje kunatës. Ata kanë filluar të sillen keq edhe me mua. Nuk di çfarë të bëj. Po më sos durimi kur shikoj kunatën me lot në sy. Ju lutem më jepni ndonjë këshillë.

Bravo! Po ajo do hidhet një herë për ty? S’e besoj sepse s’i bëhet vonë shumë, mjafton ajo të jetë mirë për vete. Shiko jetën tënde sepse do zhgënjehesh nga kunata. Të siguroj.

Bravo për ty dhe shumë keq për prindërit e tu. Nuk i kuptoj ca njerëz përse duhet të jenë të këqij. Por ti vajzë e mirë paç fat në jetë dhe vazhdo ta mbështetësh nusen e vëllait! Mendo si për veten

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.