Ervin Kasa:

Gazeta Paloma - - Histori -

apo për të kaluar jetën? Nuk paska burrë, por mashkull të lodhur. Nëse vëllai yt nuk kthen nga ajo, të ndahet se gjen tjetër.

Hë se nuk e gjen gjë se po e mbajtën mirë, hedh shkelma ajo. Nuk keni një herë të ngopur ju femrat, kështu që duhet mbajtur i tërhequr litari. Jepi kunatës veç dashuri. Prindërit e kanë nga xhelozia. Do të qetësohen një ditë. Ata prindërit e tu s’e duan sot, por nusja s’do t’i dojë nesër. Se çfarë të duan le të thonë e le të bëjnë prindërit, nëse vëllai jot e do e mbështet. Sot qan ajo, nesër do qajnë ata. Doli një në këtë botë që pranon gabimin e prindërve se shumica gjithmonë do gjykojnë nusen. Bravo, më mirë të ikin në shtëpi më vete e mos t’ia shikojnë më sytë nënës tënde sepse s’kemi ne për kusur të durojmë kapriçot e vjehrrave. Pyeti mirë prindërit se duhet të kenë diçka, nëse jo atëherë kërkojuni llogari që mos t’i bien më qafë kot nuses. Thuaju prindërve që një ditë do të jesh edhe ti nuse dhe ndoshta do të të qëllojnë vjehrri e vjehrra si prindërit e tu. Bravo për mbështetjen që i jep kunatës! Merr kunatën e ik nga shtëpia e ti bashkë me të. Bravo për ty! Ekzistojnë akoma njerëz të mirë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.