Rina Bilurdagu

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

qenë gjithçka shumë e hapur dhe shumë reale. Të paktën të gjithë që kemi qenë aty e kemi parë se si kanë shkuar gjërat dhe unë mendoj që kanë qenë mëse reale. Sa i takon kontratës me “Universal”, dhe gjëra të këtij lloji, ato nuk janë realizuar. Por nuk besoj se “Top Channel” ka ndonjë farë ndikimi. Domethënë është diçka tjetër.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.