Enur Pakashtica

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Kam

pasur besim në vete për të shkuar më shumë, dhe të them të drejtën nuk e kam pritur aq... E keqja e “X Factor”, po e quaj e keqja se unë kam qenë pjesë e “X Factor 1”, ka qenë vila. Aty mora premtimin prej regjisorëve të “X Factor” që vitin tjetër nëse do të merrja pjesë do ta kaloja fazën e vilave dhe do të isha në finale. Unë mora sërish iniciativën dhe shkova në edicionin e dytë dhe dhashë të gjithë arsenalin që kisha, sërish tek vilat më eliminuan. Ata nuk e mbajtën premtimin.

por

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.