“Berisha do vijë në ‘Apartament’, çmendet pas nesh”

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Pavarësisht kësaj, unë shoh një vazhdim normal të spektaklit, me puntata të suksesshme, me numra të suksesshëm, me aktorë të suksesshëm, me punën siç ka qenë më përpara. Kjo gjë ka ndodhur dhe më herët, nuk është se ndodh për herë të parë. Ai do rikthehet prapë.

Ju, si ikjeve? Juli: Ne kemi fituar imunitet. Genti: Nuk na e cenon këtë koalicionin me bazë të gjerë ikja e Ermalit, do vijë prapë. Ermali ka miqësi me ne e para punës, ne me Ermalin jemi shokë, jemi vëllezër. Kështu që nuk mund të cenohet nga ikja e Ermalit për disa kohë, një miqësi prej 10 vitesh. Do të ishte absurde.

Ju, jeni të bindur që do vijë, apo jua ka thënë ai këtë? D.m.th., jua ka lënë si një opsion të hapur rikthimin?

Genti: Nuk ka lidhje, do vijë apo s’do vijë. Ermali është pjesë e grupit.

Albano, pas ikjes së Ermalit, protagonizmi yt në shfaqje është rritur. Ç’të kanë thënë lidhur me këtë?

Albano: Unë mendoj se është një mënyrë e gabuar këndvështrimi që keni ju për këtë. Nuk ka lidhje protagonizmi, këtu të gjithë janë protagonistë, ka secili pjesën e tij. Puna është që njerëzit ngatërrohen dhe e masin me minutazhin e daljes në skenë protagonizmin ose suksesin. Ndërkohë që, unë nuk e mas kështu. Mund të rrish katër ditë në skenë dhe të mos bësh asgjë, sikundër mund të futesh

ndiheni

pas këtyre vetëm tri sekonda dhe të kesh shumë sukses.

Në ‘Facebook’ ka shumë komente largimin e tij...

Juli: Natyrisht që ikja e Ermalit do të bënte përshtypje.

Genti: Njerëzit u qetësuan sapo mësuan që nuk e kemi varrosur në kopësht Ermalin. (Juli qesh dhe kërkon fjalën) Juli: Sigurisht që bën një lloj pasur

për Ndaj them që, në formën që është “Apartamenti” sot, ikja e çdonjërit prej nesh do të krijonte një boshllëk, por nuk do të shkaktonte ndonjë dëm të jashtëzakonshëm. A flasin njerëzit? Do flasin shumë. Kushdo të ikë, do flasin, sepse secili nga ne ka fansat e vet, por unë shikoj që siç kanë ardhur komente që pyesin ku është Ermali, kanë ardhur edhe tejmase shumë komente që thonë se jeni shumë mirë. Spektakli vazhdon prodhon humor, prodhon batuta.

Sa miq ju bën shfaqje si “2XL”?

juve

një

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.