Vali Kuqi: Yllllka,, këshiillllttarrjja iime

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Robbie Williams preferuarit e mi.

Pritshmëritë e tua nga “Top Fest”-i, cilat janë?

Dëshira ime më e madhe për këtë festival, dhe që kam besim se do të ndodhë, është që kënga ime të jetojë sa më gjatë.

Cilat janë komentet që ke marrë deri tani për këngën pjesëmarrëse?

Përgjithësisht kam marrë komente pozitive. Kënga është pëlqyer.

Kë shikon si rivalin më të fortë në këtë edicion?

Të gjithë pjesëmarrësit i kam rivalë. Mirëpo unë jam një njeri që gëzohem edhe me sukseset e të tjerëve.

janë

Vajzat, përveç këngës tënde, kanë komentuar shumë në rrjetet sociale edhe paraqitjen. Je konsideruar si një djalë i bukur. Të vjen mirë për këtë?

Është gjithmonë bukur të komentohesh nga vajzat, sidomos kur bëhet fjalë për pamjen (qesh).

Për ata që s’të njohin, si do ta prezantoje veten?

Jam 19 vjeç, nga Gjakova. Studioj në vitin e parë në “Akademinë e Arteve”, për muzikë- kompozim në Tiranë. Përveç muzikës së lehtë, më pëlqen shumë edhe muzika klasike. Kjo është edhe arsyeja kryesore që po vazhdoj studimet për kompozim. Luaj në piano, kitarë, instrumente me goditje dhe sigurisht çifteli (qesh). Je i dashuruar? Jam “very single” mentin (qesh).

për

mo-

Ç’marrëdhënie femrat?

Marrëdhëniet me femrat i kam pasur gjithmonë të mira… Më pëlqejnë vajzat me stil dhe ato që më vlerësojnë për atë që bëj.

A ka ndryshuar marrëdhënia me to pas daljes në skenën e “Top Fest”-it? D. m. th., të gjuajnë më shumë tani?

“Nuk po ma lëshojnë derën”, themi ne në Kosovë (qesh).

Çfarë do të “Top Fest”-it? planet e tua?

Punë, punë punë…

A do të bëhesh pjesë e komercit për të pasur sukses në muzikë?

Unë do të mundohem të sjell muzikën që më pëlqen mua dhe që e bëj me dashuri.

ke

me ketë pas Cilat janë

dhe

vetëm

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.