Bajsedhtkeaoehfpaeqnsyonslltëiedmthir,aenë

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Megjithëse

bashkëpunimi i tyre ka qenë shumë i suksesshëm, Jeta Faqolli dhe Deep System, performancën e parë në kryeqytet do ta shënojnë sot në mbrëmje. Këngëtarja shqiptare dhe grupi i njohur rumun, do të performojnë sonte në “Stars Elite Club” dhe, nga sa ka shkruar vetë Jeta në ‘Facebook’, do të japin maksimumin për t’i dhuruar publikut të Tiranës një show fantastik.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.