Manjola Nallbani, një kujtim me Johnny Deep

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Manjola

Nallbani, biondja e adhuruar e skenës shqiptare, ka vetëm pak ditë që është kthyer në Tiranë, pas një tour-i të mrekullueshëm që ka bërë në Amerikë, më konkretisht në Las Vegas dhe Los Angeles, me vajzën e saj të madhe, Megin. Gjatë këtyre ditëve të relaksit, këngëtares së dashur i ka rënë rasti të takojë aktorin e njohur hollivudian Johnny Deep, me të cilin ka realizuar edhe një foto. Manjola ka pozuar gjithashtu në bulevardin e yjeve, me buzëqeshjen që i ndrin në portret.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.