Finalistët e “BB”, bashkë edhe jashtë

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Edhe pse reality show “Big Brother” ka përfunduar, Elona, Shpendi, Rikja dhe Eldora vazhdojnë të kalojnë kohë në shoqërinë e njëri-tjetrit. Ata janë fotografuar në një restorant teksa drekojnë të gjithë bashkë. Po ashtu, një pjesë e madhe e banorëve të edicionit të sivjetshëm dhe fituesi, Anaidi, po i kalojnë ditët në kryeqytet të gjithë bashkë. Duket se qejfmbetjet dhe kontradiktat ata i kanë lënë pas, dhe tashmë janë bërë miq të mirë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.