Blendi dhe Vilma, thashetheme në stadium

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

dy moderatorët televizivë Blendi Fevziu dhe Vilma Masha, janë veshur me të kuqe dhe kanë shkuar në stadium për të mbështetur Kombëtaren shqiptare në ndeshjen me Norvegjinë. Mirëpo duket se takimi me njëri-tjetrin ua ka shkëputur tërësisht vëmendjen nga ndeshja. Siç e shihni edhe në foto, Blendi dhe Vilma janë duke qeshur për diçka që po e shohin të dy njëherësh, por se çfarë është nuk arritëm ta zbulojmë. Çfarë t’i ketë bërë të qeshin kaq shumë vallë?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.