Albana Osmani çel sezonin e plazhit

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

Nuk

ka vonuar të joshë me linjat e saj perfekte, as ylli i ekraneve shqiptare, Albana Osmani. Moderatorja u ka treguar të gjithëve se edhe këtë vit është në një formë të shkëlqyer fizike. Për linjat e mira trupore moderatorja duhet të falenderojë në radhë të parë genet e mira familjare dhe në radhë të dytë një regjim ushqimor të rregullt, si dhe frekuentimin e rregullt të palestrës. Deri tani megjithëse na pret një verë e gjatë - Albana Osmani duket të jetë ‘Miss Plazhi’…

-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.