Marina dhe Luana, drithërimat e "Top Fest 10"

Gazeta Shqiptare - Bluetooth - - SPECIALE -

hura Islamaj u përzgjodh si më e mira për këtë kategori. Samanta Karavella u shpall fituese për kategorinë "Best Female". Çmimi u shpall nga një emër tjetër fitues i "Top Fest", Mentor Haziri, ndërsa të nominuara ishin Albërie Hadërgjonaj, Marsela Çibukaj dhe Beatrix Ramosaj. Një nga fituesit më të pëlqyer të "Top Fest", Alban Skënderaj shpalli çmimin "Best Balade". Ky çmim shkoi për Albërie Hadërgjonajn, e cila ishte në nominim bashkë me Beatrix Ramosajn, Andos dhe Rezarta Smajan.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.